Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στο Βόλο η πρώτη ημερίδα του προγράμματος Μπάσκετ για Κορίτσια στα Σχολεία, που οργανώθηκε από την ΕΣΚΑΘ την Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας τον Δήμο Βόλου υπό την εποπτεία της ΕΟΚ και την αρωγή της FIBA.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (η ΕΣΚΑΘ μάλιστα μίσθωσε λεωφορεία για την ασφαλή μεταφορά των κοριτσιών), μαθήτριες του 3ου και του 6ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου συγκεντρώθηκαν στο κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας και μυήθηκαν στα μυστικά του μπάσκετ, με ασκήσεις και παιχνίδι.

Η ημερίδα έγινε με την παρουσία πολλών Ομοσπονδιακών και Περιφερειακών προπονητών, υπό την ηγεσία του Προπονητή της Εθνικής Γυναικών Βασίλη Μασλαρινού, του Υπευθύνου Ανάπτυξης Κοριτσιών Δημήτρη Μπακογιώργου και της πρώην αρχηγού της Εθνικής Γυναικών, Τούλας Καλέντζου.

Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, και όλα τα κορίτσια έφυγαν ενθουσιασμένα, αναμένοντας την επόμενη ημερίδα που θα γίνει με τα ίδια σχολεία σε λίγους μήνες.

Κατά τη λήξη της ημερίδας απονεμήθηκαν αναμνηστικά Κύπελλα στους Υπευθύνους των σχολείων από την Έφορο Γυναικείου Μπάσκετ της ΕΣΚΑΘ, Ευγενία Φραγκούλη και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Νίκο Φαρμάκη. Επίσης, όλα τα κορίτσια έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια.

Αύριο Τρίτη, 26 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί η επόμενη ημερίδα στη Λάρισα, στο 13ο Δημοτικό Σχολείο.

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν νερά ΘΕΟΝΗ – ΕΨΑ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ – ΑΣΤΙΚΑ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ – ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Κέντρο Προτιμήσεων Απορρήτου

Απολύτως απαραίτητα

Είναι απολύτως απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστοχώρου. Αφορούν τις ρυθμίσεις του ιστοχώρου που τον εμφανίζουν σωστά στον υπολογιστή σας

wordpress_logged_in, wordpress_sec, wordpress_test_cookie, wp-settings1, wp-settings-time, qtrans_front_language

Συσκευής

Αφορούν πληροφορίες της συσκευής σας, της ζώνης ώρας, της διεύθυνσης ΙΡ, των σελίδων που επισκέπτεστε.

_ga, _gid, _gat, woocommerce_cart_hash, PHPSESSID, wp_woocommerce_session, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_swmetric, gdpr

Τρίτων

Παρέχουν δεδομένα στην Google analytics για την πληροφόρησή μας σχετικά με την συμπεριφορά σας σε διαφημιστικές καμπάνιες και στόχους πωλήσεων

1P_JAR, APISID, HSID, SAPISID, SID, SIDCC, SSID

Pin It on Pinterest

Share This