Events - Γεγονότα

Κοιν.Σ.Επ Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας

«Παγκόσμια Αγκαλιά»
World Hug

Subscribe
Το Ορφανοτροφείο Βόλου για την Παγκόσμια Αγκαλιά

Το Ορφανοτροφείο Βόλου για την Παγκόσμια Αγκαλιά

Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε για τρίτη συνεχή χρονιά και αγόρασε το ημερολόγιο... έγινε θεσμός πια για την Παγκόσμια Αγκαλιά !!  Όταν προσφέρουν οι πολλοί από λίγο γίνονται θαύματα... και κυρίως όταν αυτό γίνεται από αγάπη και μόνο για τα παιδιά !!...

Διαβάστε Περισσότερα
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΑΓΚΑΛΙΑ , όπως κάθε χρόνο εξέδωσε  ημερολόγιο για το  έτος 2021

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ , όπως κάθε χρόνο εξέδωσε ημερολόγιο για το έτος 2021

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση συλλογικής και κοινωνικής ωφέλειας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ , όπως κάθε χρόνο εξέδωσε ημερολόγιο για το έτος 2021, καθώς και ένθετο τηλεφωνικό κατάλογο σημαντικών υπηρεσιών της Ελλάδος

Διαβάστε Περισσότερα
Μία αγκαλιά για κάθε μέρα του 2020. Έκδοση ημερολογίου 2020.

Μία αγκαλιά για κάθε μέρα του 2020. Έκδοση ημερολογίου 2020.

Το πρώτο της ημερολόγιο εκδίδει για το 2020 η «Παγκόσμια Αγκαλιά». Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του ημερολογίου, θα δοθούν στην μονάδα χημειοθεραπείας του νοσοκομείου Βόλου.

Διαβάστε Περισσότερα
Τοπική Ιστορία & Ψηφιακά Μέσα – Ακαδημία Λαϊκού Πολιτισμού & Τοπικής Ιστορίας της «Μαγνήτων Κιβωτού»

Τοπική Ιστορία & Ψηφιακά Μέσα – Ακαδημία Λαϊκού Πολιτισμού & Τοπικής Ιστορίας της «Μαγνήτων Κιβωτού»

ΠΡΟΒΟΛΗ του ντοκιμαντέρ «ΠΕΡΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΙ ΕΙΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙ» με θέμα τα παραδοσιακά παραμύθια και τους λαϊκούς αφηγητές τους του γνωστού σκηνοθέτη, Βασίλη Λουλέ.

Διαβάστε Περισσότερα

Hμερίδα για την Πολιτιστική Προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρία στο χώρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Επιτυχημένη η ημερίδα που διοργανώθηκε στο χώρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με θέμα την Πολιτιστική Προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρία. Εισηγητής ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης, με την ιδιότητα του τακτικού μέλους της Επιτροπής Πολιτισμού. Η συγκεκριμένη εκδήλωση...

Διαβάστε Περισσότερα
Η ΚΟΙΝΣΕΠ «Παγκόσμια Αγκαλιά» ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξη.

Η ΚΟΙΝΣΕΠ «Παγκόσμια Αγκαλιά» ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξη.

Όλοι εμείς στην «Παγκόσμια Αγκαλιά» ξεκινήσαμε με ένα όραμα απόλυτα συνυφασμένο με κοινωνικές ευαισθησίες και ανάγκες. Προσηλωμένοι στους στόχους μας, θέλουμε να στείλουμε μηνύματα πολιτισμού, εθελοντισμού και ανθρωπιάς στην πόλη μας τον Βόλο -και όχι μόνον- με σκοπό να προσφέρουμε κοινωνικό και πολιτιστικό έργο.

Διαβάστε Περισσότερα
Η ΑΘηνά Κρικέλη και Η Ευγενία Φραγκούλη στην TRT 10/09/2019

Η ΑΘηνά Κρικέλη και Η Ευγενία Φραγκούλη στην TRT 10/09/2019

Η ΑΘηνά Κρικέλη και Η Ευγενία Φραγκούλη ήταν καλεσμένες του Σωτήρη Πολύζου στην εκπομπή της TRT “Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα” την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019.
Μιλούν για την προβολή του ντοκιμαντέρ MACEDONIA THE SHINING GATE TO MT. OLYMPUS, που θα προβληθεί αύριο Τετάρτη 11/09/2019 στο Βόλο στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος στα Μελισσάτικα.

Διαβάστε Περισσότερα
Δελτίο Τύπου – Μαγνήτων Κιβωτός – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ

Δελτίο Τύπου – Μαγνήτων Κιβωτός – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ

Ο φορέας Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του Πολιτιστικού Αποθέματος», σε συνεργασία με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής & Κοινωνικής Ωφέλειας «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ», διοργανώνουν την προβολή, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, του 5ου ντοκιμαντέρ της πολυβραβευμένης αμερικανικής σειράς «Mount Olympus»

Διαβάστε Περισσότερα
Στον Βόλο η προβολή ντοκιμαντέρ MACEDONIA THE SHINING GATE TO MT. OLYMPUS. 11/09/2019

Στον Βόλο η προβολή ντοκιμαντέρ MACEDONIA THE SHINING GATE TO MT. OLYMPUS. 11/09/2019

MACEDONIA THE SHINING GATE TO MT. OLYMPUS. Τετάρτη 11/09/2019.
Από την Αρχαία Ολυμπία, στον Βόλο η επόμενη προβολή του MACEDONIA THE SHINING GATE TO MT. OLYMPUS. Για έναν υπέροχο σκοπό. Για να ενισχύσουμε την προσπάθεια δημιουργίας Κατασκήνωσης ΑΜΕΑ στον Βόλο !

Διαβάστε Περισσότερα
Ευχαριστήρια επιστολή της Παγκόσμιας Αγκαλιάς

Ευχαριστήρια επιστολή της Παγκόσμιας Αγκαλιάς

Η διοικούσα επιτροπή της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής & Κοινωνικής Ωφελείας «Παγκόσμια Αγκαλιά», θέλει να ευχαριστήσει την προϊσταμένη λειτουργιών αεροσταθμού του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», κυρία Χριστίνα Κανάκη, καθώς και όλο το προσωπικό, που έπραξαν τα μέγιστα, ώστε να πραγματοποιηθεί η υποδοχή της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ Κωφών Γυναικών, σε μια σεμνή τελετή, αντάξια των παγκόσμιων πρωταθλητριών μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Ετικέτες

AIESEC (1) Basketball (8) Camping ΑμεΑ (3) DOMOTEL XENIA (1) EASTER BASKETBALL CAMP (2) ELLOPIA FILMS USA (4) ELXIS SPA (3) MACEDONIA THE SHINING GATE TO MT. OLYMPUS (2) Mount Olympus (1) Real FM (3) RED WINE BAND (1) TRT TV (1) World Hug (25) Α.Ο ΤΑΤΑΥΛΑ (1) Α.Σ. Δημητριάς (1) Αθηνά Ζέρβα (6) Αθηνά Κρικέλη (5) Αργοναύτες (1) Βόλος 01/04/2019 (2) Δήμος Ρόδου (1) Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος (1) Εθελοντισμός (3) Εθνική Κωφών Γυναικών (4) Εθνική ομάδα Μπάσκετ Κωφών Γυναικών Ελλάδας (1) Εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών γυναικών (8) Επίδειξη μόδας ΑμεΑ (6) Ευχαριστήρια επιστολή (2) Ιερά Μητρόπολις Δημητριάδος και Αλμυρού (3) Κατασκήνωση ΑΜΕΑ (2) Κοιν.Σ.Επ (1) ΜΑCEDONIA THE SHINING GATE TO MT OLYMPUS (4) Μαγνήτων Κιβωτός (2) Μπαλιώτας Βελισσάριος (1) Νίκος Σολομωνίδης (1) Ντοκιμαντέρ (1) ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΤΟΜΩΝ με ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ (1) Παγκόσμια Αγκαλιά (19) Φραγκούλη Ευγενία (9) Χαράλαμπος Τσιμάς (2) ενημερωτική ημερίδα (1) κοπή πίτας (1) κωπηλασία (1) μπασκετ (8) παγκόσμιο πρωτάθλημα (5) πολλαπλή σκλήρυνση (2)
Υπηρεσίες κοινωνικής στήριξης και ενημέρωσης

μια αγκαλιά για όλους όσους την χρειάζονται.

Με ένα άτυπο δίκτυο εθελοντών, παρέχουμε και υποστηρίζουμε την απασχόληση και την ένταξη στην καθημερινότητα για τα πιο ευάλωτα μέλη της κοινωνίας μας, ΑμεΑ, ανέργους, παιδιά και ηλικιωμένους.

Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Παροχή κοινωνικών υπηρεσιών.

Πρόσβαση πολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες στην απασχόληση.

Ενσωμάτωση και κοινωνικοποίηση ατόμων ευπαθών ομάδων.

Ικανοποίηση των ψυχαγωγικών τους αναγκών.

Βρείτε την ισορροπία σας. Αγκαλιάστε τους στόχους μας. Ανταποκριθείτε στην πρόκληση. Ανταμείψτε τον εαυτό σας.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η δημιουργία συνθηκών οι οποίες θα διευκολύνουν την πρόσβαση πολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες στην απασχόληση, την ενσωμάτωση και κοινωνικοποίηση τους αλλά και στην ικανοποίηση των ψυχαγωγικών τους αναγκών.

Στοχεύουμε στην ανάδειξη ενός πόλου αναψυχής και αθλητικών / πολιτιστικών δραστηριοτήτων και στην προσέλκυση επισκεπτών από όλες τις ομάδες του πληθυσμού με στόχο κυρίως τα Άτομα με ειδικές ανάγκες, τις οικογένειες και τους συνοδούς τους, από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε όλες τις εποχές του έτους, ανάλογα με τις δυνατότητες, τις εκδηλώσεις και τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Γίνετε εθελοντής.
Σας χρειαζόμαστε.
Σας περιμένουμε.
Ελάτε να ενώσουμε τις πορείες μας

Κέντρο Προτιμήσεων Απορρήτου

Απολύτως απαραίτητα

Είναι απολύτως απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστοχώρου. Αφορούν τις ρυθμίσεις του ιστοχώρου που τον εμφανίζουν σωστά στον υπολογιστή σας

wordpress_logged_in, wordpress_sec, wordpress_test_cookie, wp-settings1, wp-settings-time, qtrans_front_language

Συσκευής

Αφορούν πληροφορίες της συσκευής σας, της ζώνης ώρας, της διεύθυνσης ΙΡ, των σελίδων που επισκέπτεστε.

_ga, _gid, _gat, woocommerce_cart_hash, PHPSESSID, wp_woocommerce_session, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_swmetric, gdpr

Τρίτων

Παρέχουν δεδομένα στην Google analytics για την πληροφόρησή μας σχετικά με την συμπεριφορά σας σε διαφημιστικές καμπάνιες και στόχους πωλήσεων

1P_JAR, APISID, HSID, SAPISID, SID, SIDCC, SSID

Pin It on Pinterest

Share This