ELXIS SPA & World Hug

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη της ELXIS-SPA συναντά την Παγκόσμια Αγκαλιά. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό !

Η Ευγενία Φραγκούλη στον Real FM μιλά για την Παγκόσμια Αγκαλιά.

Κοινωνική προσφορά της ELXIS-SPA, υπέρ της Παγκόσμιας Αγκαλιάς.

Οι επιχειρήσεις αποτελούν οντότητες οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται, επηρεάζοντας και επηρεαζόμενες από τα δεδομένα της εποχής και του χώρου δράσης τους.

H ELXIS-SPA συναισθανόμενη την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στην κοινωνία, ως κοινωνική προσφορά, δημιούργησε την κάρτα μέλους, υπέρ της «Παγκόσμιας Αγκαλιάς».

Την Κυριακή 23/06/2019 στην εκπομπή του Δημήτρη Μάρκου, στις 12:00 το μεσημέρι, η κ. Ευγενία Φραγκούλη είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους ακροατές του ραδιοσταθμού Real FM 97.8 την κοινωνική συνέργεια της ELXIS-SPA και της «Παγκόσμιας Αγκαλιάς»

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης στο 02:30

Ηχητικό της συνέντευξης

από Real FM Κυριακή 23/06/2019 | Φραγκούλη Ευγενία - World Hug - στο 02:30

Η κοινωνική προσφορά της ELXIS-SPA

Η παγκόσμια αγκαλιά στην επιθυμία της να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη και τους υπέροχους πολίτες του Βόλου, προσφέρει ένα πακέτο elxis spa ευεξίας και χαλάρωσης στους υπερπολυτελείς χώρους του για 13 μήνες στην εξαιρετική τιμή των 120€ !!!

Για αναλυτικότερες πληροφορίες κ. Ευγενία Φραγκούλη τηλέφωνο: 693 287 2045

Μια ολοκληρωμένη εμπειρία αναζωογόνησης και εξυγίανσης του οργανισμού.
Παροχές SPA καθημερινά στους χώρους μας: Γυμναστήριο, Πισίνα, Υδρομασάζ, τζακούζι, Σάουνα, Χαμάμ, ρεφλεξολογία άκρων, Περιποίηση δέρματος.

Παρέχουμε όλα τα παραπάνω με την προμήθεια της κάρτας μας η οποία κοστίζει για ένα άτομο 120,00 € για 13 μήνες. Επιπλέον μπορείτε να απολαύσετε σε καθημερινή βάση για όλο τον χρόνο:

  • 12 παρουσίες στο κομμωτήριο του ELXIS SPA (ανδρική ή γυναικεία περιποίηση)
  • 15% έκπτωση στην εξωτερική πισίνα του DOMOTEL XENIA για είσοδο, φαγητό, ποτό ή καφέ
  • 15% έκπτωση στο Yacht club του DOMOTEL XENIA σε ποτό, καφέ
  • Μια κάρτα «Ασφαλιστικός Γονέας» – “LIFE CARD” της Ευρωπαϊκής Πίστης . Πληροφορίες και παραλαβή στο τηλέφωνο 6976981592 κ. Σολομωνίδης Αναστάσιος, συνεργάτης της ΦΟΡΜΗΛ PLUS.

Οι κάτοχοι της κάρτας εκτός από τις παραπάνω παροχές θα ενημερώνονται από την ιστοσελίδα: www.elxis-spa.gr για όποιες άλλες παροχές προκύπτουν καθώς και στην ιστοσελίδα www.worldhug.gr

Οι κάτοχοι της κάρτας θα έχουν δικαίωμα της παροχής υπηρεσιών χρήσης για όλη την Ελλάδα και όπου υπάρχουν υποκαταστήματα ELXIS SPA .

Η κάρτα είναι αυστηρά προσωπική.

Τηλέφωνο και πληροφορίες για την κάρτα και την χρήση της :
6980383371, 2421092771
κος Μιχάλης Μιχαήλ,
Διευθυντής ELXIS SPA

Κέντρο Προτιμήσεων Απορρήτου

Απολύτως απαραίτητα

Είναι απολύτως απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστοχώρου. Αφορούν τις ρυθμίσεις του ιστοχώρου που τον εμφανίζουν σωστά στον υπολογιστή σας

wordpress_logged_in, wordpress_sec, wordpress_test_cookie, wp-settings1, wp-settings-time, qtrans_front_language

Συσκευής

Αφορούν πληροφορίες της συσκευής σας, της ζώνης ώρας, της διεύθυνσης ΙΡ, των σελίδων που επισκέπτεστε.

_ga, _gid, _gat, woocommerce_cart_hash, PHPSESSID, wp_woocommerce_session, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_swmetric, gdpr

Τρίτων

Παρέχουν δεδομένα στην Google analytics για την πληροφόρησή μας σχετικά με την συμπεριφορά σας σε διαφημιστικές καμπάνιες και στόχους πωλήσεων

1P_JAR, APISID, HSID, SAPISID, SID, SIDCC, SSID

Pin It on Pinterest

Share This