σύλλογος ΑΜΕΑ Αργοναύτες Βόλου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο σύλλογος ΑΜΕΑ Αργοναύτες Βόλου προς την Κοιν.Σ.Επ «Παγκόσμια Αγκαλιά» για τη χορηγία που έκανε.

Αναλυτικά: “Ο πρόεδρος καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. Συλλόγου επιθυμούν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην Κοιν.Σ.Επ «Παγκόσμια Αγκαλιά», την ιδρύτρια κα Ευγενία Φραγκούλη καθώς και τον πρόεδρο αυτής κ. Αναστάσιο Σολoμωνίδη για την ευγενική χορηγία που προσέφεραν, με την οποία συμβάλλουν καθοριστικά στην επίτευξη των σκοπών του συλλόγου.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Κοιν.Σ.Επ «Παγκόσμια Αγκαλιά» με γνώμονα τη βοήθεια στον συνάδελφο, εξασφάλισε τα τέλη κυκλοφορίας και την ασφάλεια για το MiniBus μας.

Με τη χορηγία τους αυτή θα χρησιμοποιηθεί το MINI BUS του συλλόγου στις μετακινήσεις των αθλητών για την πραγματοποίηση του προπονητικού και αγωνιστικού προγράμματος.

Οι ενέργειες της «Παγκόσμιας Αγκαλιάς» προσφέρουν στήριξη και βοήθεια στη λειτουργία και την ανάπτυξη Συλλόγων, φορέων, ευπαθών κοινωνικών ομάδων και αποτελούν στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, παράδειγμα προς μίμηση”.

Κέντρο Προτιμήσεων Απορρήτου

Απολύτως απαραίτητα

Είναι απολύτως απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστοχώρου. Αφορούν τις ρυθμίσεις του ιστοχώρου που τον εμφανίζουν σωστά στον υπολογιστή σας

wordpress_logged_in, wordpress_sec, wordpress_test_cookie, wp-settings1, wp-settings-time, qtrans_front_language

Συσκευής

Αφορούν πληροφορίες της συσκευής σας, της ζώνης ώρας, της διεύθυνσης ΙΡ, των σελίδων που επισκέπτεστε.

_ga, _gid, _gat, woocommerce_cart_hash, PHPSESSID, wp_woocommerce_session, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_swmetric, gdpr

Τρίτων

Παρέχουν δεδομένα στην Google analytics για την πληροφόρησή μας σχετικά με την συμπεριφορά σας σε διαφημιστικές καμπάνιες και στόχους πωλήσεων

1P_JAR, APISID, HSID, SAPISID, SID, SIDCC, SSID

Pin It on Pinterest

Share This