Χορηγοί - 4η Επίδειξη Μοδας ΑμεΑ - Βόλος - 01/04/2019

4η Επίδειξη Μοδας ΑμεΑ – Βόλος – 01/04/2019 – Χορηγοί

Επίδειξη μόδας ΑμεΑ που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Βόλου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου 2019 με την παρουσία αθλητών ΑμεΑ με αρκετές διακρίσεις καθώς και μοντέλα που φέρουν τίτλους πανελληνίων καλλιστείων. Είσοδος ελεύθερη.

“ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ” των ΑμεΑ.

Ονομάζομαι Σύλβια Αντώναρου και Θα ήθελα να σας ταξιδέψω στον δικό μας κόσμο με θέμα την ένταξη τον ΑμεΑ στην καθημερινότητα και να σας παρουσιάσω τον σωματείο που εκπροσωπώ σαν ιδρύτρια και πρόεδρος. “Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες μόνο άνθρωποι” Όλα ξεκίνησαν από ένα όνειρο, που Καθούμενη εγώ η ίδια για μεγάλο διάστημα σε αμαξίδιο και αντιμετωπίζοντας την διαφορετικότητα στα μάτια των άλλων αποφάσισα αυτό να αλλάξει όπως άλλαζε και η ζωή μου. Είμαι εθελόντρια 18 χρόνια και από τον εθελοντισμό έμαθα τι σημαίνει ΑΞΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΖΩΗ ΠΡΑΞΗ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

Με μια χούφτα ανθρώπων εθελοντών, που πρόσφεραν μόνο ύλη και όχι μεγάλα χρηματικά ποσά όπως συνηθίζεται, διοργανώσαμε την πρώτη επίδειξη μόδας ΑμεΑ στην Αθήνα και αποδείξαμε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί να το πιστέψεις. Μπορούμε να ανέβουμε στην πασαρέλα, να ζωγραφίζουμε, να τραγουδήσουμε, να παίξουμε θέατρο και να αγωνιστούμε ως αθλητές με έναν μόνο γνώμονα την δύναμη της ψυχής μας. Να μην μας κοιτούν διαφορετικά και να μην μας λυπούνται…

Η αναπηρία είναι ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Όχι πρόβλημα.
Θέλει να βλέπεις με τα μάτια της ψυχής και της αγάπης και όχι με τον φθόνο….
Να μην περιμένεις να σου χτυπήσει τη πόρτα το πρόβλημα για να την υποστηρίξεις…
Αλλά να την αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα και να την εντάξεις στην ζωή σου.
Τίποτα ακατόρθωτο τίποτα άπιαστο…άλλωστε κάνεις δεν έπαθε τίποτα από την αγκαλιά, την αγάπη και την προσφορά…

Και μίας και είπα αγκαλιά η ΚοινΣΕπ “world hug” «Παγκόσμια Αγκαλιά» με ιδρύτρια την κυρία Φραγκούλη Ευγενία γνωστή στην πόλη του Βόλου καθώς και με την πρόεδρο Αθηνά Ζέρβα προπονήτρια Εθνικής Ελλάδος γυναικείου μπάσκετ κωφών αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε την 4 επίδειξη μόδας ΑμεΑ στην πόλη του Βόλου.
Έχοντας ως γνώμονα την αγάπη και την προσφορά, ζητάμε την συγκατάθεση σας στην συμμετοχή αυτή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 1.4.2019 με την παρουσία αθλητών ΑμεΑ με αρκετές διακρίσεις καθώς και μοντέλα παλαιάς κοπής και νέας, όπου φέρουν τίτλους πανελληνίων καλλιστείων. Θα δώσει μια αίσθηση ότι τίποτα δεν είναι διαφορετικό μεταξύ μας αρκεί να το πιστέψουμε.

Ο ρόλος ο δικός μας δεν είναι να λέμε πολλά ως οργανωτές αλλά να κάνουμε πολλά ως εθελοντές.
Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να σταθούμε στο εμείς γιατί μαζί πιστέψτε με πραγματικά μπορούμε να κάνουμε κάποιους ανθρώπους να χαμογελάσουν.
Κοντά μας ή περιφέρεια Βόλου και ο Δήμος Βόλου.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ! 
Ελάτε μαζί μας,να κάνουμε τον εθελοντισμό πράξη!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ !

 

Στηρίζουν: Επίδειξη μόδας ΑμεΑ που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Βόλου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου 2019 με την παρουσία αθλητών ΑμεΑ με διακρίσεις καθώς και μοντέλα που φέρουν τίτλους πανελληνίων καλλιστείων. Είσοδος ελεύθερη.

Στηρίζουν: Επίδειξη μόδας ΑμεΑ που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Βόλου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου 2019 με την παρουσία αθλητών ΑμεΑ με διακρίσεις καθώς και μοντέλα που φέρουν τίτλους πανελληνίων καλλιστείων. Είσοδος ελεύθερη.

Κέντρο Προτιμήσεων Απορρήτου

Απολύτως απαραίτητα

Είναι απολύτως απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστοχώρου. Αφορούν τις ρυθμίσεις του ιστοχώρου που τον εμφανίζουν σωστά στον υπολογιστή σας

wordpress_logged_in, wordpress_sec, wordpress_test_cookie, wp-settings1, wp-settings-time, qtrans_front_language

Συσκευής

Αφορούν πληροφορίες της συσκευής σας, της ζώνης ώρας, της διεύθυνσης ΙΡ, των σελίδων που επισκέπτεστε.

_ga, _gid, _gat, woocommerce_cart_hash, PHPSESSID, wp_woocommerce_session, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_swmetric, gdpr

Τρίτων

Παρέχουν δεδομένα στην Google analytics για την πληροφόρησή μας σχετικά με την συμπεριφορά σας σε διαφημιστικές καμπάνιες και στόχους πωλήσεων

1P_JAR, APISID, HSID, SAPISID, SID, SIDCC, SSID

Pin It on Pinterest

Share This