Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η 4η επίδειξη μόδας ΑμεΑ στο Βόλο.

Το μήνυμα ότι «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν μόνο άνθρωποι» έστειλαν σήμερα (1η Απριλίου 2019) από το Βόλο, όσοι συμμετείχαν στην 4η Πανελλήνια Επίδειξη Μόδας ΑμεΑ που διοργάνωσε το ομώνυμο Σωματείο, σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Παγκόσμια Αγκαλιά», την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Βόλου.

Μέσα από μια εντυπωσιακή επίδειξη, με μοντέλα ΑμεΑ, κάθε ηλικίας (ακόμη και παιδιά), γυναίκες και άνδρες, παραολυμπιονίκες, πρώην και νυν μοντέλα, αλλά και εστεμμένες καλλιστείων, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου, στο Πεδίον του Άρεως, οι συμμετέχοντες, άνθρωποι με αναπηρίες διαφόρων ειδών, απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν ο,τιδήποτε κάνει κάθε άνθρωπος και το μόνο που ζητούν, είναι να το κατανοήσει αυτό και ο κόσμος και έτσι να τους αντιμετωπίζει.

Το μήνυμα ότι «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν μόνο άνθρωποι» έστειλαν σήμερα (1η Απριλίου 2019) από το Βόλο, όσοι συμμετείχαν στην 4η Πανελλήνια Επίδειξη Μόδας ΑμεΑ που διοργάνωσε το ομώνυμο Σωματείο, σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Παγκόσμια Αγκαλιά», την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Βόλου. Όπως ειδικότερα δήλωσε η πρόεδρος του Σωματείου, κ. Σύλβια Αντώναρου, η αναπηρία είναι ταυτότητα, δεν είναι πρόβλημα και αυτό είναι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν μέσα από τις εκδηλώσεις αυτές.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Παγκόσμιας Αγκαλιά και προπονήτρια της εθνικής ομάδας μπάσκετ κωφών γυναικών κ. Αθηνά Ζέρβα τόνισε ότι στόχος ήταν να ενωθούν οι δυνάμεις όλων για δοθεί απλόχερα αγάπη και να εισπραχθεί αγάπη.

Η αναπηρία είναι ταυτότητα, όχι πρόβλημα, ήταν το μήνυμα της εκδήλωσης
«Θέλει να βλέπεις με τα μάτια της ψυχής και της αγάπης και όχι με τον φθόνο….
Να μην περιμένεις να σου χτυπήσει τη πόρτα το πρόβλημα για να την υποστηρίξεις…
Αλλά να την αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα και να την εντάξεις στην ζωή σου.
Τίποτα ακατόρθωτο τίποτα άπιαστο…άλλωστε κάνεις δεν έπαθε τίποτα από την αγκαλιά, την αγάπη και την προσφορά…», επισήμαναν οι διοργανώτριες.

Πηγή: ΕΡΤ Βόλου

 

Κέντρο Προτιμήσεων Απορρήτου

Απολύτως απαραίτητα

Είναι απολύτως απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστοχώρου. Αφορούν τις ρυθμίσεις του ιστοχώρου που τον εμφανίζουν σωστά στον υπολογιστή σας

wordpress_logged_in, wordpress_sec, wordpress_test_cookie, wp-settings1, wp-settings-time, qtrans_front_language

Συσκευής

Αφορούν πληροφορίες της συσκευής σας, της ζώνης ώρας, της διεύθυνσης ΙΡ, των σελίδων που επισκέπτεστε.

_ga, _gid, _gat, woocommerce_cart_hash, PHPSESSID, wp_woocommerce_session, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_swmetric, gdpr

Τρίτων

Παρέχουν δεδομένα στην Google analytics για την πληροφόρησή μας σχετικά με την συμπεριφορά σας σε διαφημιστικές καμπάνιες και στόχους πωλήσεων

1P_JAR, APISID, HSID, SAPISID, SID, SIDCC, SSID

Pin It on Pinterest

Share This