Στην κορυφή του κόσμου η Εθνική Κωφών Γυναικών μπάσκετ!

Η Εθνική Κωφών επικράτησε της Λιθουανίας με 51-42 και κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Λούμπλιν της Πολωνίας!
Πρόκειται για την τρίτη διαδοχική επιτυχία μετά τα χρυσά μετάλλια στο Ευρωμπάσκετ της Θεσσαλονίκης το 2016 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Σαμψούντα της Τουρκίας το 2017.

Οι παίκτριες της Αθηνάς Ζέρβα έκαναν το τρεμπλ και επιβεβαίωσαν, ξανά, ότι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο την τελευταία τριετία!
Μάλιστα, τα κατάφεραν και πάλι απέναντι στην Lietuva, η οποία στο δεύτερο ημίχρονο είχε και σημάδια κόπωσης.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν για ακόμα μια φορά το καλύτερο τους, βάζοντας τις βάσεις για μια ακόμα νίκη, από τις μεγαλύτερες στην ιστορία των Εθνικών ομάδων των Γυναικών. 

Τα δεκάλεπτα: 9-9, 20-15, 34-25, 51-42

ΕΛΛΑΔΑ (Ζέρβα): Χαϊνά 10 (1), Σαρακατσάνη 3 (1), Αγαγιώτου 5 (1), Κοτσιρέα, Σπίνου 7 (8 ριμπάουντ), Μελίνη, Βεράνη 1, Βουδούρη, Κοτσιάφτη 10 (1 τρίποντο, 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ), Πατέρα 15 (4/8 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα).

Τα ομαδικά στατιστικά της Ελλάδας: 10/28 δίποντα, 8/24 τρίποντα, 7/14 βολές, 35 ριμπάουντ (28 αμυντικά – 7 επιθετικά), 12 ασίστ, 10 κλεψίματα, 2 κοψίματα, 15 λάθη.

Οι αθλήτριες της Αθηνάς Ζέρβα δεν μπήκαν καλά στο ματς, πήραν μια μικρή διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο, την αύξησαν στο τρίτο και έφτασαν δια περιπάτου στη νίκη απέναντι στις Λιθουανές από τις οποίες είχαν γνωρίσει βαριά ήττα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης (62-48) πριν λυγίσουν κι από την Τουρκία την οποία κέρδισαν στον ημιτελικό.

Κέντρο Προτιμήσεων Απορρήτου

Απολύτως απαραίτητα

Είναι απολύτως απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστοχώρου. Αφορούν τις ρυθμίσεις του ιστοχώρου που τον εμφανίζουν σωστά στον υπολογιστή σας

wordpress_logged_in, wordpress_sec, wordpress_test_cookie, wp-settings1, wp-settings-time, qtrans_front_language

Συσκευής

Αφορούν πληροφορίες της συσκευής σας, της ζώνης ώρας, της διεύθυνσης ΙΡ, των σελίδων που επισκέπτεστε.

_ga, _gid, _gat, woocommerce_cart_hash, PHPSESSID, wp_woocommerce_session, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_swmetric, gdpr

Τρίτων

Παρέχουν δεδομένα στην Google analytics για την πληροφόρησή μας σχετικά με την συμπεριφορά σας σε διαφημιστικές καμπάνιες και στόχους πωλήσεων

1P_JAR, APISID, HSID, SAPISID, SID, SIDCC, SSID

Pin It on Pinterest

Share This